GTA V Para Kazanma Yolları - Soygunlar

GTA V içerisinde çeşitli şekillerde soygunlar yapabilirsiniz. Zaten oyunun ana teması yasadışı işler. GTA V' de para kazanabilmek için çeşitli yollar var, bunlardan biri de soygun yapmak.  24/7 Marketlerini, benzin dükkanları, Los Santos çevresinde sürüş yapan zırhlı kamyonlar ve oyun senaryosu dışında bir kaç soygun.






ÖNEMLİ : Çeviri başka bir kaynaktan yapılmıştır ve bazı coğrafi alanlarda veya yazılarda oyun içi uyuşmazlık olabilir, hem de oyunu henüz oynamadım ve bir deneyimim yok. 

Ayrıca, çevirileri yaparken uzun süre uğraştım ve hiçbir şekilde başka siteler tarafından alıntılanmasını istemiyorum.


Tüm bu soygunları yapmak size çeşitli miktarlarda para kazandıracak. Ancak her biri yanında, polis tarafından aranma seviyesi getiriyor, bu nedenle hazırlıklı olun. Alttaki videoda GTA V içerisindeki çeşitli soygun metodları yer almakta :





Soygun 1 - Supermarket
Yer :
Senora Freeway, Mount Chiliad

Bu dükkanda iki kasa var ve buradan soygunla $950 kaldırabilirsiniz. Tezgahtar parayı doldurmayı bitirdikten sonra ikinci kasaya ateş edin.

İkinci kasadan düşen parayı alın ve oradan ayrılın. Burası kırsal bir yer olduğundan polisler gelmeden koşarak arkadaki çöle gidebilirsiniz.


Soygun 2 - Limited LTD Gasoline (Benzin İstasyonu)
Yer :
Grapeseed Main Street

Bu dükkanda iki kasa var ve ceplerinize $500 indirebilirsiniz. Şunu unutmayın, tezgahtar ilk kasadaki parayı doldurmayı bitirmeden ikinciye ateş etmeyin! Polislerden kaçmak için dükkanın arkasındaki köprüye giden dereyi deneyebilirsiniz.


Soygun 3 - 24/7 Supermarket
Yer : Niland Avenue, Sandy Shores

Bu dükkanda da iki kasa var ve artık nasıl soygun yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. (Eğer bilmiyorsanız üstteki Soygun 1 ve Soygun 2 ' yi inceleyiniz. ). Alacağınız para $200 ve polisler geç geliyorlar, bu nedenle zamanında bir araç bularak polislerden kolayca kaçabilirsiniz.


Soygun 4 - 24/7 Supermarket
Yer : Senora Freeway, Grand Senora Desert

İki kasa, ve alınmayı bekleyen $600 var. Çöle doğru koşun ve saklamak için bir kaç çalılık bulun, bu sayede polisleri atlatabilirsiniz.


Soygun 5 - Scoops Liquor Barn
Yer :
Route 68, Grand Senora Desert

Bu benzin istasyonunda sadece bir kasa var, bu yüzden $350 kazanabilirsiniz. Polislerden kaçmak için, dükkanın karşısındaki araba dükkanının arkasındaki geçiti deneyebilirsiniz. (!)


Soygun 6 - 24/7 Supermarket
Yer :
Route 68, Harmony

Burada iki kasa var ve para $200. Tezgahtar başınıza bela açabilir fakat elinizdeki Shotgun buna çare olacaktır. :) Bu defa da polisler yavaş, bu yüzden yakındaki çölde izinizi kaybetmeniz için zamanınız var.


Soygun 7 - 24/7 Supermarket
Yer :
Barbareno Road, Chumash

İki kasa var ve bu sefer para gerçekten iyi, tam $1100. Ancak, tezgahtarı bize problem çıkarabiliyor bu yüzden dikkatli ve emin olun. Ayrıca bu sefer polisler diğer mekanlardaki gibi yavaş değil, bu yüzden arkadaki sahile gitmek için hızlı olmalısınız.


Soygun 8 - 24/7 Supermarket
Yer :
Ineseno Road, Banham Canyon

Bir başka iki kasalı dükkan, ve para $700. Farkedebileceğiniz gibi, polisler burada biraz hızlı, bu yüzden sahile kaçıp gizlenecek bir yer ararken zaman kaybetmemeye çalışın.


Soygun 9 - Robs Liquor
Yer :
Great Ocean Highway, Banham Canyon

Dürüst olmak gerekirse bu dükkan gerçekten soymaya değecek bir şey değil. Tezgahtar bir baş belası, bu yüzden elinizden geleni yapın. Para çok az, sadece $100 ve polisler de hızlı, bu yüzden kaçmak için dışarıya park edilmiş bir araca ihtiyaç duyabilirsiniz.


Soygun 10 - Limited LTD Gasoline
Yer :
Tongva Drive, Banham Canyon

Bu gerçekten ilginizi çekebilecek bir soygun olacak. İki kasa ve alınmayı bekleyen $1200 var. Paraları alın, sonra en kısa sürede dışarıdaki tepeliklere kaçın.


Soygun 11 - 24/7 Supermarket
Yer :
Clinton Avenue, Downtown Vinewood

İki kasa var ve polisler erken gelebiliyor. Makinadan $600 parayı alın, sonra geriye dönün ve kuzeydeki duvara tırmanın. Alternatif olarak, kovalamaca için hazır olarak bulunan bir aracınız olabilir.


Soygun  12 - 24/7 Supermarket
Yer :
Palomino Freeway, Tatavian Mountains

İki kasa var ve the take is somewhere in the area of $1050. Polisler süper bir hızla gelmekte, bu yüzden soygunu yaptığınızda dışarıda sizi bekleyen, kaçış için bir araba veya hava aracı lazım olabilir.


Soygun 13 - Limited LTD Gasoline
Yer :
E Mirror Drive, Mirror Park

İki kasa var ve cebe indireceğiniz miktar $880. Kaçış için köprüyü düşünebilirsiniz.


Soygun 14 - Rob’s Liquor
Yer :
Prosperity Street, Morningwood

Sadece bir kasa var ve $600 para. Polisler üzerinizde olacak, bu yüzden kaçış için bir araç bulundurun, tercih olarak bir bisiklet.


Soygun 15 - Rob’s Liquor
Yer :
San Andreas Avenue, Vespucci Canals

$600 miktarında para ve sadece bir kasa. Kaçış için kesinlikle bir araca ihtiyacımız olacaktır. Polisleri atlatmak için yakınlardaki geçitleri, patikaları kullanabilirsiniz.


Soygun 16 - Limited LTD Gasoline
Yer :
Lindsay Circus, Little Seoul

İki kasa, 800 dolar. Öncelikle, hızlı ve olaya hakim olmalısınız. (şehrin ortasında olmasından dolayı). Kaçış için bir araç mutlaka gerekli.


Soygun  17 - Rob’s Liquor
Yer :
El Rancho Boulevard, Murrieta Heights

Bu sefer, bize $700 kazandıracak tek kasa mevcut. Hem de, eğer kaçış için bir aracınız yoksa, polislerden hızlıca kaçabilmeniz için yakınınızda bir nehir mevcut.


Soygun  18 - 24/7 Supermarket
Yer :
Elgin Ave, Strawberry

Bu dükkan iki kasa mevcut, fakat para oldukça az, $300. Neyseki kaçış oldukça kolay çünkü polisler pek takmıyor. Polislerden izinizi kaybetmek için geçitlere saklanın.


Soygun  19 - Limited LTD Gasoline
Yer :
Grove Street, Davis

Burada 2 kasa var ve $880 kazanç mevcut. Koşarak kaçmak istiyorsanız, bazı çitlerin üzerinden atlayın ve yerleşim alanlarına gidin. Polisleri atlatmak için bir evin arka bahçesinde gizlenebilirsiniz.
TAG