Megastar Tarkan Evlendi! Tarkan'ın Bundan Sonra Göreceğimiz 15 Komik Evlilik Hali

Kendisine ilk aşık olan kızlar şimdi torun torba sahibi ama Megastar hala genç kızların sevgilisi olmayı sürdürüyordu. Ve beklenen gün geldi çattı. O da evlendi. Peki şimdi Tarkan'ı ve bizleri neler bekliyor? Reklamlarda ve albümlerinde evliliğe dair izler görecek miyiz? Tüm bu soruların cevabını bu içerikte bulacaksınız.



1. Eve gelirken eşinin "yoğurt al" talimatını harfiyen yerine getiren Tarkan.

Megastar da olsan, artık evlendin arkadaş. O yoğurt alınacak. Newyork'a da gitsen, Bağcılar'a da yerleşsen o poşetle yürüyeceksin sokaklarda.

2. Dünürlerle pikniğe giden Tarkan.

Eee artık evlendiğine göre, dünür kayınço gibi kavramlarla da tanışman lazım Tarkan. E kız tarafıyla da ilişkileri iyi tutmak lazım. Artık arada bir akrabaları toplayıp bi pikniğe gidersin.

3. Aile tipi araba alıp kayınçoyla tur atan Tarkan.

Lüks arabalara binme devri bitti artık. Bundan sonra ona yakışan, aile tipi, sürgülü kapılı bir araba alıp kayınçoyla, emmilerle birlikte dolaşmaktır.

4. Instagram'a her gün çocuğuyla çektirdiği 10 fotoğraf atan ve hepsinde like rekoru kıran Tarkan.

Dünyalar güzeli bir çocuğu olacak kesin. Hah işte o çocukla her gün çektirdiği fotoğrafları Instragram'a yükleyip like yağmurunda yıkanacak Tarkan. Bize de fotoğraflardaki detaylara takılıp "vreh vreh ne zenginlik be" demek düşecek.

5. Bebek bezi değiştiren Tarkan.


Bebek bezi değiştiren Tarkan.
Sen bebeğinin bezini değiştirirken keder duyarsın, Tarkan reklamda bezi değiştirir binlerce lira kazanır. Hazır olun bunu da göreceğiz.

6. Kliplerde mankeni ağzından değil alnından öpen Tarkan.

Evli barklı adam oldu artık. Yok öyle dilli milli öpüşmek kardeşim. Öpeceksen alnından öpeceksin. "ANAMIZ VAR BACIMIZ VAR" grubuna sen de dahilsin artık.

7. Evlilikten sonra yeni imajıyla, yine hayranlarını arkasından sürükleyen Tarkan.

Her albümden önce imaj değiştiren, her imajıyla olay yaratan ve binlerce insanın kendisini taklit ettiği kişi olan Tarkan; elbette evlilikten sonra da imaj değiştirecek. Bakalım bu sefer "o saçla mahalleye gelme" dedirtecek nasıl bir model benimseyecek göreceğiz.

8. Okul aile birliği başkanı Tarkan.

E tabi Tarkan'ın çocuğu büyüyecek. Okul çağına gelecek. Her sorumluluk bilincine sahip ebeveyn gibi Tarkan da çocuğunun eğitimini yakından takip edecek. Hatta belki de, okul aile birliği başkanı dahi olacak. Yürü be Tarkan. Kantin fiyatlarına da bir el at yalnız.

9. Ninni albümü ile bebeklerin gönlünde taht kuran Tarkan.

E çocuğu olunca elalemin ninnisini mi dinletecek koca Megastar. Yapacak taş gibi bir ninni albümü, her yerde "E bebeğim ee" falan çalacak. Hatta "dandini dandini dastana"yı öyle bir coverlayacak ki, Ozan Doğulu Remix'i beach clublarda bile çalacak.

10. Çocuğuna sünnet düğünü yapan Tarkan.


Çocuğuna sünnet düğünü yapan Tarkan.
Erkek çocuğu olursa, Tarkan bu tabi illa sünnet düğünü de yapacaktır. Kirvesiyle, davulcusuyla zurnacısıyla ve ünlülerin katılımıyla efsanevi bir sünnet düğünü göreceğiz bana kalırsa.

11. Can sıkıntısından iddaa bayiilerine takılmaya başlayan Tarkan.

Evde temizlik vardır, gün vardır. Yani bazı günler vardır erkeklerin evde bulunmaması gerekir. Hah işte o günler geldiğinde Tarkan, her erkek gibi gidip iddaa bayilerine takılmaya başlayacak. O günleri de göreceğiz.

12. Kahvede takılmaya başlayan Tarkan.

Artık öyle barlarda falan gezmeler, Çeşme'de sahne almalar falan bitiyor Tarkan. Sen de efendi gibi bu gerçeği kabul edeceksin. Paşa paşa git kahveye, oyna okeyini dön evine. Evli barklı adamsın artık.

13. Çoluğun çocuğun rızkını at yarışına gömen Tarkan.

İddaa ile bu işlere bulaşan Tarkan, artık dur durak bilmeyecektir. Önce ufak kuponlar, sonra büyük kuponlar derken gün gelir Fotomaç'ın iç sayfasında "Atlara Fısıldayan Adam Tarkan'dan Muhteşem Tüyolar" bölümü bile görebiliriz.

14. O eski fit halinden eser kalmayan, göbeği salmış Tarkan.

Akşamları evde oturup tv izlemekten, tatlıya meyveya abanmaktan göbeği salan Tarkan da görecek bu gözler. Ben bunun hayaliyle yaşıyorum be. Bir insan 40 yıldır gram kilo almaz mı arkadaş SEN DE KİLO ALACAKSIN EY TARKAN!

15. Emekli olup kurduğu küçük çiftlikte hayvancılıkla uğraşan organik Tarkan.

Bıkmıştır zaten şarkı türkü işlerinden. Önce Silivri'de bi süre arsa kovalar. Sonra aldığı arsaya ufak bi çiftlik kurup bahçesinde domates, soğan falan yetiştirir. İşin ilginci hayvancılığa da el atsa "Organik Tarkan Peyniri" diye bir marka çıkartsa onda da satış rekorları kırar. Çiftçinin kara gün dostu Tarkan.
TAG