Game Of Thrones,Jon Snow Süprizi!

Merakla beklenen oldu! Sonunda Jon Snow'un akıbeti oldu!

Bir televizyon klasiği olarak nitelendirebileceğimiz ve gönüllerimize adeta bir ‘taht’ kurmayı başaran Game of Thrones, geçtiğimiz hafta başlayan altıncı sezonuyla büyülemeye devam ediyor. Bunun yanı sıra geçtiğimiz sezonun son bölümünde acı bir şekilde katledilen Jon Snow karakterinin akıbeti de yeni sezonun en çok merak edilen hususlarından biriydi.

Dikkat! Yazının devamında spoiler içeren bölümler bulunmaktadır.
Evet, Jon Snow karakterinin akıbeti son bölüm ile birlikte nihayet belli oldu. Aslında bakarsanız pek şaşırmadım. Zaten sezon finali ile birlikte ortalıklarda çılgın gibi birçok teori dolanmaya başlamıştı. Bunlardan belki de en çok kabul göreni Melisandre’nin Jon’u tekrardan canlandırması yönündeydi. Gerçekten de öyle oldu.
Karakterin canlanmasıyla birlikte sosyal medyada kıyamet koptu. Durum böyle olunca İngiliz aktör Kit Harington’dan da bir açıklama geldi. Son bir yıldır her fırsatta diziye dönmeyeceği yönünde açıklamalarda bulunan İngiliz aktör, aylardır herkese yalan söylediği için özür diledi.
 “Herkesten yalan söylediğim için özür dilerim İnsanların onun ölümüne üzülmesine sevindim. Sanırım en büyük korkum insanların umursamaması olurdu. Ya da sadece ‘İyi, John Snow öldü’ diyebilirlerdi. Ancak belli ki ben ve yapımcılar doğru bir şey yapıyoruz.”
TAG