CALL OF DUTY: MODERN WARFARE REMASTERED'IN DETAYLARI AÇIKLANDI!


Şimdilik sadece Infinite Warfare'i alanlar erişebilecek!

Call of Duty serisinin en sevilen üyesi olan ve oyun tarihine adını altın harflerle yazdıran Modern Warfare'in elden geçirilmiş versiyonu Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın detayları açıklandı!
Call of Duty: Infinite Warfare ile birlikte gelecek olan Modern Warfare Remastered, ışıklandırmalarından kaplama detaylarına kadar baştan aşağı elden geçirilmiş bir şekilde geri dönerek tekrar gönlümüzü fethederken bir yandan da görsel şölen yaşatacak.
Orijinal oyundaki senaryo modunun yanı sıra çoklu oyuncu desteği de sunacak olan Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın multiplayer modunda oyuncular tarafından en sevilen 10 harita bulunacak. Haritaların tam listesi henüz açıklanmadı, fakat Crash, Backlot ve Crossfire'ın listeye dahil olacağı netleşti bile (diğerleri daha sonra açıklanacak).


PC, PS4 ve Xbox One için tekrar elden geçirilen Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ı geliştirme işi Raven Software'e emanet edilmiş durumda.
İleride tek başına satılıp satılmayacağı belli olmayan ve sadece dijital olarak erişebileceğimiz oyuna sahip olmak için şimdilik yalnızca üç seçeneğimiz var.
  1. Legacy Edition ve Digital Legacy Edition ($80): Call of Duty: Infinite Warfare ve Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ı içeriyor.
  2. Digital Deluxe Edition ($100): Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered ve Season Pass'i içeriyor.
  3. Legacy Pro Edition ($120): Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Season Pass, özel Steelbook, oyunun resmi müzikleri ve dijital olarak sahip olunacak ek içerikleri içeriyor.
Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Call of Duty: Infinite Warfare ile birlikte 4 Kasım'da sevenleri ile buluşacak.
TAG