General Mobile Discovery Elite Geliyor

General Mobile' ın Discovery ile yaptığı atakla beraber bunun yanında Discovery 2 ' yi duyurmasının ardından bir de Elite ve Elite Lite adında bir model geleceği kesinleşti. Çıkış tarihlerine bakacak olursak Elite, Discovery 2 modelinden daha önce çıkacak. Elite Lite isimli model hakkında ise çıkışıyla alakalı herhangi bir bilgim yok ama özellikleri duyuruldu bile.

Öncelikle Elite modelinin özelliklerine ve incelemelerine bir göz atalım.

General Mobile Discovery Elite Teknik Özellikleri
2.5 GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
Adreno 550 MHz Adreno 330 GPU
4 GB Sistem belleği (1 GB GPU için ayrılmış. Sisteme 3 GB kalıyor.)
32 GB ROM
5.5 inç Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16 MP arka, Optik odaklamalı 8 MP ön kamera
2500 mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS – Glonass




Özelliklere bakacak olursak, gerçekten muhteşem bir telefon. Derecelendirme olaraksa fiyat-performans ürünü. Söylenen çıkış fiyatı, bu özelliklerle beraber 1100 – 1199 TL aralığında olması bekleniyor.

Performansı ise, birçok derecelendirme ile LG G2, Note 3 tarzı üst düzey cihazlarla gerçekten birebir yarışır düzeyde. Bunları altta vereceğim görseller ve Donanımhaberin gerçekten detaylı incelemeleriyle beraber görebilirsiniz. Discovery 'deki malzeme kalitesizliği de bununla aşılmış gibi duruyor. Ayrıca sadeceleştirilmiş arayüzü ve üst düzey oyunlardaki performansı da çok iyi bunu da alttaki Mesut Çevik' in yaptığı 2 saat süren incelemede göreceksiniz.



Tüm bunların yanında harika kamerası (ön ve arka) var. Kaliteli fotoğraflar çekilebiliyor. Bunları da incelemelerde görebilirsiniz.



Ayrıca Facebook sayfasındaki çeşitli bilgiler ve incelemelere de gözatabilirsiniz.



Elite Lite için özellikler de Elite versiyonundan aslında pek düşük olmakla beraber, 850-900 TL civarında da bir fiyatı olacağı tahmin ediliyor. Tek farkı 1 GB RAM eksiği yani 2 GB RAM ve 16 GB ROM ile olmasıdır.


TAG